Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στις «Στιγμές» και μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του και την αντίδρασή τους όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι. Ως μοναχοπαίδι δεν είχα τα κακά του κακομαθημένου παιδιού, αλλά από την άλλη δεν είχα εκ των πραγμάτων και τις παροχές που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί. Θέλω να πω ότι με δυσκολίες και με πολύ μόχθο με μεγάλωσαν έτσι όπως έπρεπε» και πρόσθεσε:

«Ουσιαστικά στην κρίσιμη ηλικία με το τι θα ασχοληθώ ήταν πολύ ανοιχτοί στο οτιδήποτε. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, πέρα από το αρχικό σοκ που ουσιαστικά δεν ήξεραν πως να χειριστούν το άγνωστο… Γιατί ο πατέρας μου μού είπε: “Ρε παιδί μου κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ με τις γνωριμίες μου“. Πέρα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μού είπε: “Εντάξει, αν το θέλεις τόσο πολύ δοκίμασέ το. Απλά να ξέρεις ότι αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν τραβάει, στρίψε για κάπου αλλού”. Και πάντα το είχα αυτό μέσα στο μυαλό μου ότι να δω ότι δεν τραβάει, θα κάνω κάτι άλλο».

Διαβάστε ακόμη