Το σπίτι των τριών υπνοδωματίων στο Τορόντο, όπου έμενε η Μέγκαν Μαρκλ όταν γύριζε την τηλεοπτική σειρά Suits, κυκλοφορεί στην αγορά για 1,9 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά Seaton Village και είναι αυτό όπου έζησε η δούκισσα του Σάσεξ όταν άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά με τον πρίγκιπα Χάρι το 2016. Η Μαρκλ νοίκιασε το σπίτι για τουλάχιστον δύο χρόνια. Σύμφωνα με την Daily Express, η τότε ηθοποιός νοίκιασε το σπίτι από τη στυλίστρια Elizabeth Cabral.

Σε αυτό το σπίτι έμενε και πρίγκιπας Χάρι όταν επισκεπτόταν την αγαπημένη του στο Τορόντο, κάτι που έκανε περίπου δύο φορές το μήνα, όπως έγραψε ο ίδιος στα απομνημονεύματά του Spare το 2023.

Η κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ τελικά μετακόμισε στο Λονδίνο για να ζήσει με τον πρίγκιπα Χάρι το 2017 και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 προτού αποχωρήσουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και μετακομίσουν στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, από όπου κατάγεται η Μέγκαν.

Το ζευγάρι χέρι χέρι στην πρόσφατη περιοδεία του στην Κολομβία.

Η λιτή διακόσμηση και η έμφαση στους εξωτερικούς χώρους

Το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο έχει πουληθεί για 1,6 εκατομμύρια δολάρια το 2018, έναν χρόνο μετά την αναχώρηση της για μια νέα ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πανοραμική όψη της κατοικίας.

Το ακίνητο ανακαινίστηκε πρόσφατα και περιγράφεται ως «κομψό και minimal» με διακοσμητικά στοιχεία υψηλής ποιότητας.

Το σαλόνι.

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση, η μπροστινή πόρτα είναι βαμμένη με μπλε χρώμα του κοσμηματοπωλείου Tiffany και το σπίτι έχει δύο μπάνια «εμπνευσμένα από τα spa».

Η πόρτα βαμμένη με το μπλε χρώμα των Tiffany’s.

Διαθέτει επίσης ένα διπλό γκαράζ (ακόμα και έναν φορτιστή Tesla) και βρίσκεται σε μια τοποθεσία «αγαπημένη από οικογένειες, ακαδημαϊκούς και διασημότητες» κοντά σε «εξαιρετικά σχολεία», πέντε σούπερ μάρκετ και ένα παγοδρόμιο. Μέσα στο σπίτι υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ανακαινισμένο υπόγειο, ενώ έξω υπάρχει μια μπροστινή βεράντα και άνετο ξύλινο ντεκ, καθώς και ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.

Η αυλή του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμη: