Ο 8χρονος γιος της Megan Fox υφίσταται διαδυκτιακό bullying από χρήστες που διαφωνούν με τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Till Death», το μεγαλύτερο παιδί της που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Brian Austin Green, δέχτηκε κριτική από «κακοπροαίρετα, απαίσια και σκληρά άτομα».

«Δεν ήθελα ποτέ να χρειαστεί να διαβάσει όλες αυτές τις μ@@@ς γιατί τις ακούει από τα μικρά παιδιά στο σχολείο του που λένε “τα αγόρια δεν φορούν φουστάνια”» ανέφερε η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία ανέκαθεν υποστήριζε τη δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση του γιου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή The Talk, το 2019, είχε μιλήσει ξανά για τον εκφοβισμό που δέχεται ο μεγάλος της γιος.

«Κάποιες φορές ντύνεται μόνος του και του αρέσει να φορά φουστάνια» είχε πει.

«Και τον στέλνω σε πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο, αλλά ακόμη και εκεί, συμμαθητές του, λένε πως τα αγόρια δεν φορούν φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φορούν ροζ. Έτσι τώρα προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην δίνει σημασία σε όσα λέει κάποιος άλλος», είχε αναφέρει η ίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Νώε φαίνεται να συμφωνεί με την προσέγγισή της.

«Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους να λένε πως δεν συμφωνούν με τα φορέματα του γιου μου. Σε αυτούς απαντάω δε με νοιάζει!».