Η Megan Fox είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι και γοητευτικές ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο. Και μπορεί πλέον να μην είναι τόσο μπροστά από τις κάμερες αλλά συνεχίζει να απασχολεί όπως είναι ο χωρισμός της από τον, επίσης ηθοποιό, Brian Austin Green και το ειδύλλιό της με τον Machine Gun Kelly.

Η 35χρονη πλέον ηθοποιός, με μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή των Billboard Music Awards στο Λος Άντζελες έβαλε φωτιά με την ενδυματολογική της επιλογή. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, και πάντα στο πλευρό του συντρόφου της, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Και παρότι στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι αν και την παρομοιάζουν με την εικόνα της μοιραίας και σέξυ γυναίκας-μάλιστα, το 2008 ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο σε δημοσκόπηση του περιοδικού «FHM», στην πραγματικότητα δεν νιώθει καθόλου έτσι. Ωστόσο, η εμφάνιση που έκανε στα μουσικά βραβεία δεν είναι κάτι λιγότερο του σέξι και του αισθησιακού. Και ο σύντροφός της είχε βαμμένη μαύρη τη γλώσσα του και την… επιδείκνυε φιλώντας τη Megan Fox, η οποία «απάντησε» αγγίζοντάς τον σε επίμαχο σημείο. 

Πολύ ερωτευμένοι οι δύο τους

Ο Machine Gun Kelly φορούσε ένα εντυπωσιακό και ξεκάθαρο ροκ σύνολο, ενώ η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα εξαιρετικά σέξι μαύρο φόρεμα. Και η εμφάνισή τους ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε, αφού ο μουσικός βραβεύτηκε ως «ο καλύτερος ροκ καλλιτέχνης» της χρονιάς. Το «καυτό» ζευγάρι αποτέλεσε άλλωστε, ένα από τα highlights της βραδιάς, ενώ η εμφάνιση τους σε συνδυασμό με τον έρωτα τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα, καθώς και τα φλας των φωτογράφων πάνω τους. Οι δύο τους δεν έστρεψαν στιγμή αλλού το βλέμμα τους. Ακόμα και τη στιγμή που ο Machine σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του κοίταζε την αγαπημένη του.

Πάντως, να σημειωθεί πως εδώ μπορεί να επέλεξε ένα σούπερ σέξι φόρεμα αλλά η ίδια έχει δηλώσει ότι της αρέσει να φοράει άνετα και φαρδιά ρούχα στην καθημερινότητα της, καθώς και να κάνει παρέα με άντρες. Λατρεύει τα videogames και δεν κρύβει πως στο παρελθόν είχε δεσμό με γυναίκα και συγκεκριμένα, όταν ήταν μόλις 17 ετών ήταν ζευγάρι με μια στρίπερ. Για αυτό το θέμα έχει πει πως «όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με την ικανότητα να προσελκύονται από τα δύο φύλα. Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το αν είμαι bisexual. Είμαι σίγουρη και δεν ντρέπομαι για αυτό».