search

MEDIA

Με πρωταγωνιστή την Eurobank ξεκίνησε η δυναμική επιστροφή στο εξωτερικό – Διαβάστε μόνο στην «axianews»!

Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

240202203107_axianews

Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.


Χρύσανθος Πανάς: Το ποσό των 25 εκατ. ευρώ φέρεται να ζητάει για Island και Athenee

Στα 8 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός τζίρος των δύο εμβληματικών σημείων αναφοράς στη διασκέδαση της Αθήνας (κέντρο και Βάρκιζα) και στα 3,5 εκατ. ευρώ το Ebitda!


«Παγίδες για… αρκούδες» στήνουν οι αναλυτές
-Η αισιοδοξία από το τελευταίο ράλι των αγορών και ο προβληματισμός από τις γεωπολιτικές εξελίξεις


UNDERCOVER
Ποιες είναι οι 2 «πυραμίδες» της χρηματιστηριακής αγοράς που παραπέμπουν στις εποχές με τις «φούσκες» και είναι ορατός ο κίνδυνος να σκάσουν; • Ποιος εφοπλιστής πρώην ιδιοκτήτης ΚΑΕ ελέγχεται από την Αρχή του ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος για κερδισμένα δελτία εκατομμυρίων ευρώ; • Οικονομική καταστροφή για πρώην συστημικό τραπεζίτη εμβληματικής ιδιωτικής τράπεζας με βασικό μέτοχο τότε Έλληνα μεγιστάνα που ζει σε δυάρι διαμέρισμα στο Παγκράτι


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ψάχνει» ιδιώτες για συμμετοχή στην Αττική Οδό ο Γιώργος Περιστέρης
-Εκτός από τους 2 ομίλους που ήδη συμμετέχουν στην ΓΕΚ Τέρνα φέρεται να έχει απευθυνθεί και σε άλλους 4 μεγαλόσχημους που δραστηριοποιούνται στη χώρα
Σελ. 42


Με πρωταγωνιστή την Eurobank ξεκίνησε η δυναμική επιστροφή στο εξωτερικό
-Οι Έλληνες τραπεζίτες βάζουν τέλος στην πολυετή απομόνωση – Ισχυρό «όπλο» τους η είσοδος νέων επενδυτών και η ισχυρή χρηματοοικονομική εικόνα
-Επέκταση της διεθνούς παρουσίας της Eurobank σε Μ. Ανατολή, Η.Α.Ε. και Ασία


Στο 9,1% το ποσοστό του Χόλτερμαν στην Alpha Bank
– Δεν αρκείται σε παθητικό ρόλο ο Ολλανδός του Ελλάκτορα, που άμεσα ξεπερνά το 10%, κατοχυρώνει επισήμως θέση και αποκτά Fit & Proper – Η απτή εμπιστοσύνη στην διοίκηση του Β. Ψάλτη, ο ρόλος της Unicredit και η συρρίκνωση του ποσοστού του Πόλσον!


Η μεγάλη επιστροφή του Principote στον Πάνορμο της Μυκόνου – Όλα OK πλέον μετά τις αυτοψίες και τους ελέγχους των αρμοδίων αρχών – Αισιοδοξία στην Μύκονο ότι το come back του γνωστού club θα φέρει πίσω τον κόσμο στο νησί!


«Δεν παίζεται» ο Τζωρτζ Τσούνης – Ο Αμερικανός πρέσβης άλλαξε τη σειρά και μίλησε πρώτος κατά την κοπή της πίτας του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, για να προλάβει να πάει στην Μαρινέλλα!


Μετά το Nammos οι Άραβες του Άμπου Ντάμπι, τα συμφέροντα των οποίων εκπροσωπεί ως partner και ως fund manager ο Πέτρος Στάθης, εξαγοράζουν το Barbarossa της Πάρου και τα Beefbar σε Αστέρα Βουλιαγμένης και Μύκονο!


Βρισκόμαστε ήδη σε σιωπηλή ύφεση και είναι ώρα να το παραδεχτούμε


Σχέδιο 75 και χειροποίητο animation στα σινεμά


Προξενήτρα, Οιδίπους και Μετά τη Βροχή στα θέατρα


Έκθεση στο Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη με μοναδικά έργα

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Διαβάστε ακόμη: