Στο προσωρινό κλείσιμο των γραφείων της στις ΗΠΑ προχωρά η McDonald’s, η οποία ετοιμάζεται να ανακοινώσει σειρά απολύσεων στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιάρθρωσης.

Όπως μεταδίδει η Wall Street Journal, η εταιρεία ενημέρωσε με εσωτερικό mail κυρίως τους διοικητικούς υπαλλήλους εντός ΗΠΑ να εργάζονται από το σπίτι από Δευτέρα έως Τετάρτη μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Ωστόσο όπως αναφέρει η WSJ δεν είναι ακόμα σαφής ο αριθμός των υπαλλήλων που θα απολυθούν.

“Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 3ης Απριλίου, θα κοινοποιήσουμε τις βασικές αποφάσεις που σχετίζονται με τους ρόλους και τα επίπεδα στελέχωσης σε ολόκληρο τον οργανισμό”, ανέφερε η εταιρεία

Η McDonald’s ζήτησε επίσης από τους υπαλλήλους να ακυρώσουν όλες τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με πωλητές και άλλους εξωτερικούς συνεργάτες στα κεντρικά της γραφεία.

Η αλυσίδα fast-food ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα επανεξετάσει τα επίπεδα προσωπικού των επιχειρήσεων ως μέρος μιας ανανεωμένης επιχειρηματικής στρατηγικής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απολύσεις σε ορισμένους τομείς και επέκταση σε άλλους.

Διαβάστε περισσότερα