Η προσέλευση των επισκεπτών της έκθεσης «Auto Athina 2024» έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και η παρουσία των δύο ξεχωριστών μοντέλων της Mazda στο περίπτερο της στο Metropolitan Expo, κλέβει την παράσταση.

Τόσο το νέο Mazda2 Hybrid, όσο και η ναυαρχίδα της ιαπωνικής φίρμας, το νέο CX-80, αποτέλεσαν δυνατούς σημαντικούς πόλους έλξης για τους φίλους του αυτοκινήτου στην «Auto Athina 2024».

Το ιδιαίτερα ευρύχωρο CX-80, με τις τρεις σειρές καθισμάτων στην πολυτελή του καμπίνα, επαληθεύει τη δυναμική της ιαπωνικής φίρμας και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται πάντα με ξεχωριστό στυλ και μοναδική ποιότητα, στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Αντίστοιχα, το ιδανικό σε διαστάσεις αυτοκίνητο πόλης, το νέο Mazda2 Hybrid, είναι εκεί για να δώσει πειστικές απαντήσεις σε όσους θέλουν την απόλυτη τεχνολογία σε συνδυασμό με επιδόσεις και οικονομίας χρήσης.

Δείτε τα νέα μοντέλα της Mazda στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, τα μοντέλα της Mazda θα περιμένουν όλους τους ενδιαφερόμενους στην έκθεση «Auto Athina 2024» για να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τη σχεδίαση, αλλά και το premium ύφος τους.

Mazda: Με πολυτέλεια και στυλ στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Διαβάστε ακόμη: