Ο Matthew Perry φαίνεται πως έχει πολλές αλλαγές στην ζωή του τον τελευταίο καιρό καθώς μετά το Reunion που έκανε με τα «Φιλαράκια» του, χώρισε με την 29χρονη σύντροφό του, Molly Hurwitz, λίγο πριν προλάβουν να αρραβωνιαστούν.

Τώρα που χώρισε ο Matthew Perry, ίσως να «μαρτυράει» ότι δεν μπορεί να αποβάλει τον φόβο για τη δέσμευση ούτε και στην πραγματική του ζωή.

Οι δυο τους, παρά τα 22 χρόνια διαφορά τους, έγιναν ζευγάρι το 2018 και δυο χρόνια μετά ο Matthew Perry αποφάσισε, για πρώτη φορά, να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να αρραβωνιαστεί τη σύντροφό του, Molly.

Η απόφασή του είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη καθώς ως τότε ο ηθοποιός ακολουθούσε τον μύθο του Chandler Bing από τα «Φιλαράκια» και φοβόταν να δεσμευτεί και στην προσωπική του ζωή.

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς, έτυχε να βγαίνω με την πιο υπέροχη γυναίκα του πλανήτη αυτή την εποχή», είχε δηλώσει με χιούμορ, εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός.

Matthew Perry: Χώρισε και ακύρωσε τον αρραβώνα του

Χώρισε ο Matthew Perry

«Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν κι αυτό είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα», ήταν το σύντομο σχόλιο του Matthew Perry στο People.

Η ανακοίνωση της ακύρωσης του αρραβώνα έρχεται μετά το reunion με τα Φιλαράκια και μετά το περιστατικό με τη 19χρονη Tik Toker που είχε δημοσιεύσει τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του σε εφαρμογή γνωριμιών, πριν από έναν χρόνο.

Η Tik Toker δημοσίευσε video από μία ιδιωτική Face Time κλήση της με τον ηθοποιό, η οποία έγινε viral.

Ο λόγος που το έκανε ήταν για να εκθέσει τους μεγαλύτερους άνδρες στο Hollywood, που «εκμεταλλεύονται νέες γυναίκες σε αυτές τις εφαρμογές». Παρόλα αυτά, τόνισε με κάθε τρόπο, ότι η συζήτησή της μαζί του δεν περιείχε κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο.

Ο Matthew Perry πάντως μπορεί να μην αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού και το αν υπήρξε σύνδεση με το προαναφερθές περιστατικό, τώρα εξηγείται ίσως γιατί τον είδαμε και λίγο κακόκεφο στο reunion των Friends.