Γκολ και θέαμα στους «Ζωσιμάδες» από ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες μετά από ένα ματς με πολλές συγκινήσεις και δραματική πλοκή αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν, έμεινα με δέκα παίκτες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά στο τέλος κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι στο 17’: ο Σίτο έδωσε στον Ριέρα αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έφυγε κόρνερ.

Στο 23’ όμως ο ΠΑΣ δεν λάθεψε. Σε μια ωραία επίθεση με τον Σιόντη να δίνει στον Κρίζμαν αυτός πάσαρε στον Πίρσμαν που έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Παμλίδη από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ο Αστέρας αντέδρασε άμεσα και στο 33’ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Μουνάφο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ριέρα και έκανε το 1-1.

Στο 54’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Σιόντη να κάνει πολύ σκληρό μαρκάρισα πάνω στον Σίτο, με αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα, παρά τη χρήση του VAR και να αφήνει τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες.

Φυσικά με παίκτη παραπάνω ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 62′ είχε καλή ευκαιρία, όταν ο Σίτο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά ο Κρέσπι δεν μπόρεσε να μπει στη φάση. Στο 65′ ο Ριέρα είχε ακόμη μια καλή στιγμή για τον Αστέρα, ενώ στο 79′ οι παίκτες των Αρκάδων ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Λεό μετά από κόρνερ, με τον ρέφερι όμως και το VAR να μη βλέπουν παράβαση.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 84’ με τον Φερνάντεθ με σουτ στην κίνηση να κάνει το 1-2 για τους Αρκάδες.

Ωστόσο, ο ΠΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 86’ έφερε το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Κριζμάν, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (84′ Σάλιακας), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο (10′ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (46′ Νάουμετς), Ελευθεριάδης (63′ Λιάσος), Παμλίδης (63′ Παντελάκης), Κρίζμαν.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40′ Βαλιέντε), Σίτο, Ριέρα (74′ Φερνάντες), Κρέσπι (74′ Τιλίκα), Μπαράλες