Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ένα ιδιαίτερα έξυπνο και ευρηματικό teaser trailer για την ταινία «Matrix 4» ή «The Matrix Resurrections», όπως είναι και ο επίσημος τίτλος.

Πρόκειται- αναμφίβολα- για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, με το επίσημο τρέιλερ να κυκλοφορεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και η ταινία να αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι θαυμαστές του πετυχημένου franchise επιστημονικής φαντασίας περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του Κιάνου Ριβς και της Κάρι-Αν Μος στους ρόλους τους ως Neo και Trinity αντίστοιχα, και φυσικά να δουν πώς θα εξελιχθεί η ιστορία τους.

Με έναν διαδραστικό και πρωτότυπο τρόπο λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του Matrix 4 που μας δίνει μια πρώτη ματιά. Άλλωστε, τρεις μήνες έχουν μείνει για την πρεμιέρα της ταινίας «The Matrix Resurrections».

Για αυτό η Warner Bros. ξεκίνησε την προωθητική της καμπάνια για το τέταρτο μέρος του franchise ταινιών «The Matrix».

Εκτός από μια πρώτη αφίσα, το κινηματογραφικό στούντιο παρουσίασε και έναν διαδραστικό ιστότοπο, με τίτλο WhatIsTheMatrix.com, όπου οι φανς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα από τα 180.000, και παραπάνω, μοναδικά teaser βίντεο.

Κατά την είσοδο στον ιστότοπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα κόκκινο και ένα μπλε χάπι, καθένα από τα οποία δίνει τη δυνατότητα να πάρει κανείς μία μικρή γεύση από την καινούρια επερχόμενη ταινία και να ακούσουν αφηγήσεις των χαρακτήρων της.

Για παράδειγμα, ένα κλιπ περιλαμβάνει μια σύντομη αφήγηση από τον Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, ο οποίος αμφισβητεί την πραγματικότητα σύμφωνα με τον κλασικό πράσινο κώδικα του Matrix.

Και σε ένα άλλο βίντεο ακούμε μια αφήγηση από τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος λέει στον θεατή ότι είναι εδώ επειδή παλεύει να αποκρυπτογραφήσει τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Στην ταινία παίζουν οι «βετεράνοι» του Matrix, Κιάνου Ριβς ως Νίο, Κάρι-Αν Μος ως Τρίνιτι, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ ως Νιόβη, Λαμπέρ Ουιλσόν ως ο Merovingian και Ντάνιελ Μπέρνχαρντ ως πράκτορας Τζόνσον.