Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε τα δικά του μηνύματα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι «στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα» και ότι η ομάδα του έχει τη δική της νοοτροπία και δεν αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει. Επίσης τόνισε ότι η Άρσεναλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, όμως στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει την πρόκριση.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Γίνονται θαύματα δεύτερη φορά σε έναν χρόνο;

«Όχι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα. Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις θαύμα τρεις σερί επιτυχημένες χρονιές στην Ευρώπη. Είναι δουλειά και πολύ δυνατή νοοτροπία, ο Ολυμπιακός παίζει με δική του ταυτότητα και δεν αλλάζει. Είναι δυνατός αντίπαλος, άλλα εμείς θα συνεχίσουμε με ίδια ταυτότητα, με το δικό μας τρόπο όποιος κι αν είναι αντίπαλος. Θα παίζουμε πάντα με τον τρόπο του Ολυμπιακού, που έχει μια πάρα πολύ δυνατή νοοτροπία.  Και γι’ αυτούς τους λόγους πιστεύουμε πολύ ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Ποιο είναι το μήνυμα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, για το ίδιο το κλαμπ αλλά και για το αυριανό ματς; Τι μπορεί να υποσχεθείς στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω πως το γήπεδο μας δεν είναι ποτέ το ίδιο χωρίς τον κόσμο. Μπορούμε να τους πούμε ότι θα παίξουμε με σεβασμό, άλλα με δίκη μας ταυτότητα. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο όπως κάνουμε πάντα. Δεν θα αλλάξει ποτέ ο τρόπος μας».

Είναι στιγμές σαν την περσινή στο Έμιρεϊτς η γοητεία του να θέλετε να αγωνίζεστε με τις καλύτερες ομάδες;

«Ξέρουμε όλοι ότι η κλήρωση είναι αυτή, δεν μπορείς να διαλέξεις. Σίγουρα υπήρχαν ονόματα λιγότερο μεγάλα, άλλα εμείς ασχολούμαστε μόνο με την Άρσεναλ. Ξέρουμε πολύ καλά πως στην Αγγλία δεν τα έχει πάει τόσο καλά και η θέση της δεν αντιπροσωπεύει το ρόστερ της. Στην Ευρώπη είναι αήττητη, είναι δυνατός αντίπαλος. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε το ίδιο και στα δύο ματς, η πρόκριση θα κριθεί στο Λονδίνο. Ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θέλω να πω πως αύριο δε θέλουμε να δούμε δύο καλές ομάδες, αλλά τρεις. Δύο καλές ομάδες και έναν καλό διαιτητή ώστε να έχουμε ένα καλό θέαμα».

Τι νεότερο υπάρχει για τον Μπα και ποιο θεωρείτε κλειδί για το αυριανό ματς;

«Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για τον Μπα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα παίξει. Όσον αφορά το κλειδί, είναι να είμαστε ο κάλος εαυτό μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα και κυρίως να το πιστεύουμε. Όταν πιστεύεις πως μπορεί να τα καταφέρεις, είσαι πιο κοντά στο να τα καταφέρεις. Δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να πιστεύουμε».

Σε δύο μέρες συμπληρώνουμε έναν χρόνο από την πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού. Ποια τα συναισθήματα σας γι αυτό και πως βλέπετε πλέον το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο στα γήπεδα;

«Έχουμε πει πολλές φορές πως ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο, δεν έχει καμία σχέση. Ο κόσμος μεταδίδει το πάθος. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει ο κόσμος με το πάθος που χαρακτηρίζει, έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να ξανά γίνει το παθιασμένο παιχνίδι που ξέρουμε όλοι και να μην παίζουμε σε άδεια γήπεδα».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.