Μάρτα Βιέιρα: Ο θηλυκός Πελέ παντρεύεται συμπαίκτρια της. Η Μάρτα Βιέιρα δεν είναι απλώς μια παίκτρια ποδοσφαίρου που γεννήθηκε και γαλουχήθηκε στις αλάνες της Βραζιλίας. Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου, ένα παράσημο που της δόθηκε από τον θρυλικό Πελέ, όταν την ανακήρυξε ως «Πελέ με φούστα» (Pelé con faldas), λόγω της άριστης τεχνική της κατάρτισης και της αθλητικότητά της.

Η έξι φορές καλύτερη παίκτρια στον κόσμο από τη FIFA μπορεί να εντυπωσιάζει με την επιθετική της δεινότητα εντός των γραμμών του γηπέδου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες το φωτεινό της χαμόγελο έχει κάνει το γύρο του κόσμου για διαφορετικούς λόγους.

martaaa

Η ταλαντούχα Βραζιλιάνα που μεγάλωσε στο Dois Riachos, των 140 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 11.272 κατοίκων, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως θα παντρευτεί με την Τόνι Ντεϊόν Πρίσλεϊ, συμπαίκτριά της στην ομάδα Orlando Pride των ΗΠΑ.

«Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο στην ιστορία που γράφουμε μαζί» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ποζάροντας γεμάτη ευτυχία στην αγκαλιά της συντρόφού της.