Θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από την 17χρονη φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη επισκέφτηκε την ανήλικη στο σπίτι της στο Μαρούσι και το τραγικό συμβάν έγινε μετά από τσακωμό των δύο κοριτσιών. Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης που γύρισε στο σπίτι και αντίκρυσε την 23χρονη μες στα αίματα.

Δυστυχώς το θύμα είχε ήδη υποκύψει στα πολλαπλά τραύματά της. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη δράστιδα μαζί με την 23χρονη διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Ωστόσο φέρεται πως η 17χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μαρούσι: Το χρονικό του εγκλήματος

Λίγο μετά τις 18:20 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα της 17χρονης που τους ειδοποίησε για το αιματηρό συμβάν. Άμεσα οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι και εντόπισαν αιμόφυρτη τη νεαρή κοπέλα.

Τα δύο νεαρά κορίτσια, η 22χρονη και η 17χρονη ήταν στο σπίτι της ανήλικης στο Μαρούσι. Την ώρα όμως που συζητούσαν, φέρεται να τσακώθηκαν με τη 17χρονη να αρπάζει το μαχαίρι και να καταφέρνει θανάσιμες μαχαιριές στον λαιμό του θύματος. Η 22χρονη δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Μαρούσι: Το προφίλ της 17χρονης

Ο πατέρας της ανήλικης που είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή.

Διαβάστε ακόμη: