Μια ανάρτηση που προκάλεσε «σάλο» έκανε η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη.

Η ανάρτησή της η οποία «λίγο ή πολύ» συμπερασματικά κατέληγε στο γεγονός ότι η βία είναι αποτέλεσμα του έρωτα προκάλεσε αντιδράσεις. Μοιραία συνδέθηκε από άλλους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με το έγκλημα που συγκλονίζει όλη τη χώρα, τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της αλλά ακόμη και  με τις δολοφονίες γυναικών που έχουν διαπραχθεί το τελευταίο διάστημα, την Καρολάιν λίγο καιρό πριν και την κοπέλα στο Πήλιο επίσης πριν από λίγο καιρό.

Η ανάρτηση που έκανε η Μάρω Βαμβουνάκη

«Και έχω φάει ξύλο από άντρα και έχω ρίξει ξύλο. Το ομολογώ! Τουλάχιστον χαστούκια έχω ανταλλάξει. Κι αυτά δεν έγιναν από κακία, αλλά από αμοιβαίες απελπισίες, αμοιβαίες ζήλιες, τρόμους χαμού, παραφορά και πόνους και από τα δύο μέρη. Όσα δηλαδή περιέχει ένας ορμητικός έρωτας. Ο δυνατός έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς, θέλει, αλλά δεν μπορεί πάντα. Αν υπήρχε φέισμπουκ και πολιτική ορθότητα την εποχή του Οθέλλου, την εποχή του Άμλετ, τον καιρό της Μήδειας, του Ορέστη, του Δαβίδ, θα γνωρίζαμε σήμερα τούτες τις εκθαμβωτικές τραγωδίες; Τι σοφά και ποιητικά μιλούν στο τέλος του έργου για τα επικίνδυνα πάθη, τα συνηθισμένα κοινά πάθη οι τραγικοί! Και αχ, τα ανθρώπινα πράγματα είναι μείγμα από άστρα και λάσπη», έγραψε η συγγραφέας.

Η ανάρτηση που έκανε η Μάρω Βαμβουνάκη

Τα σχόλια από κάτω εκατοντάδες.

Η ίδια θέλησε λίγο αργότερα να συμβουλεύσει τους σχολιαστές της ανάρτησης να μη συνδέουν τα γραφόμενά της με συγκεκριμένα τραγικά πρόσωπα των ημερών.

«Δεν είναι καλό να συνδέετε την ανάρτησή μου με άλλα συγκεκριμένα τραγικά πρόσωπα των ημερών!.. Μόνο για μένα έγραψα, με την αλήθεια μου πάντα και με δική μου ευθύνη. Οι φίλοι που σοκάρονται τόσο με όσα είπα δεν είναι βέβαια υποχρεωμένοι να με ακολουθούν. Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συμπάθειά σας, αλλά και η απογοήτευση είναι μέσα στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρω Βαμβουνάκη σαν σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που έκανε η ίδια.

Στην συνέχεια επανήλθε με μια ακόμη ανάρτηση ώστε να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση.

«Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν το περίμενα αυτό που ακολούθησε σε όσα πριν είπα… Όχι για την αντίρρηση, για τη διαφορετική γνώμη, αλλά για την τόση οργή, την χολή, την κακία, την τόση ανάγκη να με πληγώσετε και να με προσβάλετε… Ευχαριστώ τους φίλους που θελήσατε να με υποστηρίξετε. Με συγκινήσατε, στ’ αλήθεια!», έγραψε αρχικά και επανήλθε στο θέμα και σήμερα, κάνοντας λόγο για μια «ακατανόητη παρανόηση» και επαναλαμβάνοντας ότι η ανάρτησή της δεν συνδεόταν με τη δολοφονία της Γαρυφαλιάς.