Την ώρα της ληστείας, το ζεύγος απουσίαζε από την εξοχική κατοικία. Ο Μάρκο Βεράτι «έπεσε»… θύμα ληστείας, την ώρα που απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην εξοχική έπαυλη του Βραζιλιάνου άλλοτε «αστέρα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, την οποία είχε νοικιάσει.

Οι ληστές εισέβαλαν στη βίλα όπου διέμενε τις τελευταίες ημέρες ο 29άχρονος κεντρικός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γαλλίδα σύζυγό του και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι ρολόγια, κοσμήματα και χρήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ώρα της ληστείας, ο Βεράτι και η σύζυγός του δε βρίσκονταν στην έπαυλη.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε με τη Γαλλίδα Τζέσικα Αΐντι στο Παρίσι, μετά τον τελικό του EURO 2020, «ανεβαίνοντας» για… δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρώτη φορά που ντύθηκε γαμπρός ήταν όταν παντρεύτηκε την Ιταλίδα Λάουρα Ζαζάρα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.

Η «εκρηκτική» Τζέσικα ήταν το 2011 η φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς «Φρέσκα Πρόσωπα», εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση και τα εξωτικά της χαρακτηριστικά, ενώ σήμα – κατατεθέν, αποτελούν τα σγουρά μαλλιά της.

Ακόμη, είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα του Sports Illustrated, ενώ στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτά συχνά «καυτές» φωτογραφίες με μαγιό, που αναστατώνουν τους ακολούθους της.