Με αφορμή την επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη προς το «Πρώτο Θέμα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Όπως τόνισε «ο κ. Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έγινε ένα σχόλιο που τον ενόχλησε από ένα μέσο. Εγώ δεν θυμάμαι αρχηγό αντιπολίτευσης ή πρωθυπουργό ή πρόεδρο κόμματος, όχι ακραίων, γιατί το αν είσαι ακραίος το δείχνεις στην πράξη, να κάνει print screen το σχόλιο και να επιτίθεται στον δημοσιογράφο και το μέσο».

Για να προσθέσει:

«Σκεφτείτε αυτό να είχε γίνει από τη Νέα Δημοκρατία. Εδώ απέξω και στα γραφεία της Πειραιώς θα είχαν κατασκηνώσει οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα. Στον ΣΥΡΙΖΑ όμως επειδή αναφέρονται ως αριστεροί μπορούν να το κάνουν αυτό. Αύριο μπορεί να επιτεθούν σε κάποιον άλλο και η ζωή συνεχίζεται».

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και ειδικά για ένα θέμα που τις απαντήσεις τις δίνει το τραπεζικό σύστημα που ενισχύεται, ο διοικητής της ΤτΕ και τα δεδομένα. Τι έχει να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το 1,6 δισ. καταθέσεις που θα χάνονταν; Η μόνη στρατηγική είναι ο λαϊκισμός και οι ανέξοδες επιθέσεις και όταν αυτό το εντοπίζει ένα Μέσο, ερχόμαστε και επιτιθέμεθα στο μέσο, κάτι μου θυμίζει αυτό» συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

Για να καταλήξει:

«Όλες αυτές τις λογικές χρειάζονται οριζόντια τα κόμματα να τις κάνουν στην άκρη».

Διαβάστε ακόμη: