Η Μαρίνα Σταυράκη αποχωρίστηκε το επίθετο του πρώην συζύγου της, Γιώργου Πατούλη και σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στον κύκλο που έκλεισε, το φλερτ που δέχεται, αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

«Εντάξει δεν είναι νέο το επίθετο, το πατρικό μου. Πάντως παραμένω Μαρίνα. Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, ό,τι μας βαραίνει και δεν είμαστε εμείς, το αφήνουμε πίσω μας» απάντησε σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε για το νέο της όνομα.

Σχετικά με το αν δέχεται φλερτ, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε ότι δείχνει απρόσιτη στους άντρες που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για εκείνη, μέχρι να τη γνωρίσουν καλύτερα.

«Δείχνω και εκπέμπω κάπως απόμακρη και απρόσιτη, όταν με γνωρίζουν αντιλαμβάνονται κάτι άλλο, οπότε στην αρχή το φλερτ αν υπάρχει είναι πιο μαζεμένο» ανέφερε, πιο συγκεκριμένα.

Τέλος, ρωτήθηκε σχετικά με το κεφάλαιο «γάμος» και αν πρόκειται να το ανοίξει ξανά στο μέλλον. Η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: «Θεωρώ απίθανο να ξαναπαντρευτώ, θεωρώ ότι ο γάμος είναι ένας θεσμός που εξυπηρετεί το να κάνεις οικογένεια. Εγώ έχω κάνει οικογένεια».

Μαρίνα Πατούλη: Άλλαξε επίθετο και ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της για την απόφασή του να χωρίσουν

Μαρίνα Πατούλη: Το απίστευτο τρολάρισμα για τα φίλτρα στα social

Διαβάστε ακόμη: