Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν η Μαρίνα Σάττι ανέβει στη σκηνή της Eurovision για να πει το «Ζάρι» και να διεκδικήσει αρχικά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό, νέες πληροφορίες για τη σκηνική της παρουσία, ήρθαν στην επιφάνεια.

Μέσω του «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε αρχικά, ότι θα υπάρχει για αρκετή ώρα μονοπλάνο, ενώ αποκάλυψε και τι θα εμφανίζεται στο videowall πίσω από την τραγουδίστρια και την ομάδα της. Όπως είπε: «Το μόνο που έχει ακουστεί είναι αυτό το μονοπλάνο. Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό θα είναι και στα τρία λεπτά. Όχι, θα είναι περίπου στα δύο λεπτά. Μετά αλλάζει γίνεται ένα εντυπωσιακό πράγμα και θα φανεί όλη η σκηνή και όλος ο κόσμος».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκαθάρισε, ότι: «Η Μαρίνα Σάττι δεν θα ξεκινήσει από το κοινό, γιατί είχε ακουστεί και αυτό. Θα τη δούμε πραγματικά σε όλα τα εκατοστά της σκηνής. Είναι η μόνη που στα 18 μέτρα θα εμφανιστεί στη σκηνή η οποία είναι σε σχήμα σταυρού».

Όσο για το videowall που θα προβληθεί πίσω από τη Μαρίνα Σάττι και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε «θα δούμε πολλή Μαρίνα Σάττι».

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: «Εγώ θα σας πω ότι στο videowall θα δούμε πολλή Μαρίνα Σάττι. Τι εννοώ; Έχουν ήδη γυρίσει πλάνα και θα δούμε τα πλάνα της Μαρίνας Σάττι και στο videowall από πίσω. Θα είναι δηλαδή κάτι σαν αντικατοπτρισμός, αλλά θα δούμε το πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι σε γιγαντοοθόνες».

Για το φινάλε, ανέφερε: «Ξέρω ότι θα βγουν τα μαντήλια, αλλά πρέπει να δούμε για το χρώμα, γιατί έχει αλλάξει και το φόρεμα της Μαρίνας Σάττι. Και θα δούμε σε κύκλο τον παλιό παραδοσιακό χορό, αυτόν που χορεύουμε εμείς οι Έλληνες και αρέσει στο εξωτερικό, κάτι σαν τσάμικο».

Η αλλαγή στο κοστούμι της Μαρίνας Σάττι

Τις προάλλες, η Μαρίνα Σάττι έδωσε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95.1» και εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο κοστούμι που θα φορέσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα το σόου.

«Θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στη συνέντευξη τύπου, είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ, προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα ‘κει θα πάμε κι ως δια μαγείας, εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα κι είναι τρομεροί οι σχεδιαστές κι η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Τέλος, αναφέρθηκε στα πλάνα που σχολιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τη σκηνική παρουσία, επειδή ήταν μονοκάμερα.

«Αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Θα υπάρχουν στιγμές που η κάμερα θα είναι πάνω μου και στιγμές που θα είμαι μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive», είπε κλείνοντας.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Διαβάστε ακόμη: