Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο single «Πάλι» και κάνει θραύση, μαγεύοντας με την εκπληκτική ερμηνεία της.

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι το Πάλι είναι πια εκεί έξω. Ότι ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για αυτό κι εσείς να ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Μιλάω τόσο καιρό για αυτό με τον εαυτό μου, με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου και τώρα μιλάω και με εσάς», σχολιάζει η Μαρίνα Σάττι για την κυκλοφορία.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Μαρίνα Σάττι να κυκλοφορεί μετά από τέσσερα χρόνια από τη Walnut Entertainment Greece, το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάλι». Η νεαρή μουσικός δούλευε πολύ καιρό πάνω σε αυτό και στην ανάρτηση του βιντεοκλίπ της στο YouTube έγραψε τις σκέψεις της για αυτό το νέο κομμάτι που το χαρακτηρίζει «σύγχρονο μπάλο».

Δεν είναι όμως μόνο το «Πάλι» και δεν είναι απλώς οι λέξεις και η μουσική. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος τον οποίον η Μαρίνα Σάττι με καταγωγή από το Σουδάν, ονειρεύεται μέρα και νύχτα, εδώ και εβδομάδες, μήνες, χρόνια. Σημειώνεται πως το βίντεο γυρίστηκε στη Μαυροθάλασσα Σερρών.

«Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είμαι εγώ. Ελπίζω να το αγαπήσετε. Και να το τραγουδήσετε και να το χορέψετε», τονίζει. Για ακόμη μια φορά, η Μαρίνα Σάττι συνδυάζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την παράδοση με την urban αισθητική σε ένα βίντεο «ωδή» στην ελληνική επαρχεία, σε σκηνοθεσία Theo Gennitsakis και Samuel Rixon.

Πρόκειται για ένα τραγούδι εντυπωσιακό. Το «Πάλι» είναι σε μουσική της Μαρίνας Σάττι, ενώ στους στίχους βλέπουμε μια σειρά από ταλαντούχους δημιουργούς, όπως είναι ο ηθοποιός και μουσικός Μίνως Θεοχάρης, ο ράπερ Saske, η δημοσιογράφος και στιχουργός Φωτεινή Λαμπρίδη και η ίδια η Σάττι.