Η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, στο «Fay’s Time», μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Σουηδία.

Η τραγουδίστρια κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision και κλήθηκε να απαντήσει στις αντιδράσεις για τα χασμουρητά της, κατα τη διάρκεια που βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου και μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Μεταξύ όσων είπε  η Μαρίνα Σάττι ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει με αυτόν τον τρόπο κάποια επίσημη τοποθέτηση για όλη την αποδοκιμασία της συμμετοχής του Ισραήλ φέτος και πως αν ήθελε, θα τοποθετούνταν με διαφορετικό τρόπο.

Αρχικά, μίλησε για τη θέση που τερμάτισε στον τελικό: «Εντάξει νομίζω πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που η παρουσίαση του τελικού ήταν καλή, δεν το ‘χω δει ακόμα. Κάναμε πάρα πολλές πρόβες εκείνη η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ ήξερα θα το κάνω τόσες φορές. Αυτό που δεν ήξερα επίσης, είναι ότι θα βγει τόσο πολύ προς τα έξω, δηλαδή οι πρόβες στην ουσία… ο κόσμος δεν περίμενε την παράσταση το ‘χει δει όλο».

Στην ερώτηση για το τι τη στενοχώρησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα, η Μαρίνα Σάττι σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν διάβασα τι συνέβαινε, ήταν πάρα πολλή πληροφορία για να τη διαχειριστώ. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα αυτή την περίοδο για μένα, ήταν λόγια είτε προθέσεις μου, που κάπως μπορεί είτε καταλάθος είτε δεν ξέρω πώς, να παρερμηνεύτηκαν».

Σχετικά με τα χασμουρητά, η ίδια εξήγησε ότι «χαζολογούσε με έναν γκρουπ Ελλήνων». Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Λοιπόν δεν ξέρω αν είδατε την συνέντευξη Τύπου γιατί όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης Τύπου μου δόθηκε ο λόγος γιατί μίλησα πρώτη, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας κιόλας που είμαι και νομίζω ότι εκείνη την ώρα που ήταν ο λόγος σε εμένα, μίλησα όπως θα έπρεπε να έχω μιλήσει. Από κει και πέρα πέρασε άλλη 1 ώρα που ήμασταν μέσα κουρασμένοι και χαλαροί, υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε, καθ΄όλη τη διάρκεια.

Τώρα αν το συγκεκριμένο κομμάτι απομονώθηκε και ταξίδεψε και ερμηνεύτηκε… Τέλος πάντων εγώ αυτό που θέλω να πω είναι αν ήθελα να κάνω κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν θα την έκανα με αυτόν τον τρόπο.

Ίσως ήταν και χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη την ώρα έχει φύγει η προσοχή από πάνω μου. Μπορείτε να δείτε όλο το χαζολόγημα και όχι μόνο το συγκεκριμένο, δηλαδή και ο Ολλανδός όταν μιλούσα εγώ είχε βάλει μια μπλούζα πάνω από το κεφάλι του και κοιμότανε».

Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά τον τελικό – Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά, είπε

Eurovision: Με κλάματα επέστρεψε η Ισραηλινή εκπρόσωπος – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη: