Mαριλίτα Λαμπροπούλου  παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Η ηθοποιός  δήλωσε αρχικά για τον σύζυγό της και τις συνεργασίες τους: «Συνεργαζόμαστε σε πολλά, αλλά κάνουμε και πολλά χώρια. Δεν είμαστε ταυτισμένοι, είμαστε ελεύθεροι».

«Ο σχεδιασμός κάθε χρονιάς είναι διαφορετικός. Κάθε συνεργασία μας μέχρι τώρα έχει υπάρξει γόνιμη. Η διαδικασία της δουλειάς χρειάζεται καλλιτεχνική κατανόηση του άλλου, η στενή προσωπική σχέση δεν είναι απαραίτητη», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα παιδιά τους κι αν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν τα βήματά τους στον χώρο της υποκριτικής, είπε: «Να διευκρινίσω ότι τα παιδιά μας δεν ξέρουμε ακόμα, τι δρόμο θα διαλέξουν. Φυσικά, τους δίνουμε καλλιτεχνικά ερεθίσματα και εκπαιδευτικά εφόδια, αλλά θα ακολουθήσουν αυτό που επιθυμούν, ανάλογα με τις κλίσεις τους. Δεν υπάρχει τίποτα το συντεχνιακό. Η μόνη μας επιδίωξη είναι να τους εμφυσήσουμε πίστη στις δυνάμεις τους και ό,τι αποφασίσουν να το κάνουν με μεράκι».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο. «Ο χρόνος και παίρνει και φέρνει. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Οπότε, απλώς ζω. Μακάρι όσο ζω να συνεχίσω να έχω αληθινή όρεξη για πράγματα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: