Στο πλατό του «the 2Night show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 17/03, η δημοφιλής ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νέο project που παρουσιάζει στο κανάλι του ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της ζωής μου», μίλησε για την παιδική της ηλικία αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Η οικογένεια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε στην ηθοποιό μερικές φωτογραφίες από το δικό της παρελθόν και από τους δικούς της ανθρώπους.

Για τη μητέρα της, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε ότι έχει πάρει την επιμονή της, την αγάπη και τη φροντίδα που έχει μάθει να δίνει, ενώ για τον αδελφό της δήλωσε πως είναι ο λατρεμένος της και ο προστάτης της.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με ελεεινό τρόπο»

Μιλώντας για της καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, είπε ότι τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές θα έπρεπε να τιμωρούνται πολύ αυστηρά.

«Έχει μεγάλη διαφορά κάποιος που βρίζει και λέει χυδαίες λέξεις στα social media, από κάποιον που έχει παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα, που θα σηκώσει δηλαδή χέρι κλπ. Οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τα εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο, που τους κλειδώσανε πόρτες, πρέπει να τιμωρούνται με πολύ αυστηρό τρόπο. Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα!»

Μαριάννα Τουμασάτου - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η ψυχή του Γιώργου Καπουτζίδη είναι πρωτοπόρα»

Ο παρουσιαστής στάθηκε και σε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ορμώμενος από το γεγονός ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσους δέχονται κακεντρεχή σχόλια και γενικότερα για την ευκολία που χρησιμοποιούνται χυδαιότητες εναντίον ανθρώπων.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά γιατί η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και πρωτοπόρα, που τον θαυμάζω παρόλο που δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.