Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έδωσαν κοινή συνέντευξη και απάντησαν αν είναι και πάλι μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» ήταν  ο νικητής του φετινού Survivor και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Τους περασμένους μήνες, οι δύο τους τράβηξαν πάνω τους όλα τα φώτα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ο κόσμος που παρακολουθούσε φανατικά το ριάλιτι ήθελε να δει πώς ένα πρώην ζευγάρι θα καταφέρει να συνυπάρξει στην καλύβα.

Η σχέση τους έγινε πρώτο θέμα στις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα social media, ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σάκης Κατσούλης θα μπει στο Survivor. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, φίλοι και συγγενείς μιλούσαν στις εκπομπές για τη σχέση των δύο παιδιών, ωστόσο, τώρα ήρθε η σειρά τους να τοποθετηθούν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Είναι ξανά ζευγάρι;

Από τη στιγμή που βγήκαν από το παιχνίδι έχουν δώσει κάποιες συνεντεύξεις, στις οποίες έχουν εξηγήσει, ειδικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τι συνέβη, πώς και γιατί χώρισαν. Μαζί, όμως, δεν είχαν δώσει ξανά συνέντευξη ούτε είχαν βρεθεί σε τηλεοπτικό πλατό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα λοιπόν, ανέφεραν πως δεν είναι ξανά ζευγάρι μα δεν γνωρίζουν τι θα γίνει στο μέλλον.

«Οι συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Κατόπιν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε το εξής: «Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου».