Στη Disneyland βρίσκεται η Μαρία Μενούνος αμέσως μετά την βάφτιση της κόρης της Αθηνάς.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο αλλά και τους κουμπάρους τους, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα αποφάσισαν να ταξιδέψουν ως τη Γαλλία και συγκεκριμένα να μεταβούν στην Disneyland.

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ένιωσε ξανά παιδί αφού διασκέδασε με την ψυχή της και τράβηξε πολλές φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σημειώνουμε πως η Μαρία Μενούνος δεν πήρε την κόρη της Αθηνά μαζί στο ταξίδι καθώς είναι ακόμη αρκετά μικρή, ωστόσο είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει με τα παιδιά των κουμπάρων της.

Η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης το εξής:«Πέρασα υπέροχα στη Disneyland αυτή την εβδομάδα με τους νονούς της Αθηνάς, τις οικογένειές τους και τη βαφτιστήρα μου. Είχα να πάω από πριν την πανδημία και είχε τόσο πλάκα να το ζήσω με τα παιδιά. Ανυπομονώ να μπορέσω να φέρω και την Αθηνά! Η Toontown είναι τόσο υποτιμημένη παρεμπιπτόντως… οι βόλτες τόσο στην Disney όσο και στο θεματικό πάρτι California Adventure ήταν εκπληκτικές».

 

 

Διαβάστε ακόμη: