Η Μαρία Κορινθίου κι ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από περίπου 16 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει το 2019 στο περιοδικό People κι είχε απαντήσει για την κρίση στον γάμο τους και τον τρόπο που έβρισκαν για να λύνουν τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις.

Η Μαρία Κορινθίου κι ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν παντρεμένοι 14 χρόνια

Η Μαρία Κορινθίου κι ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν παντρεμένοι 14 χρόνια 

«Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου “Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε”. Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω “Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ”. Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει: “Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε”. Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου», είπε απαντήσει η Μαρία Κορινθίου στην ερώτηση αν ο γάμος της έχει περάσει κάποια σοβαρή κρίση.

Στην ερώτηση αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιάννη Αϊβάζη, δήλωσε: «Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δε σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια».

Διαβάστε ακόμη: