Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον σε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η ηθοποιός ενοχλημένη είπε πως έχει δυσαρεστηθεί με ό, τι έχει ειπωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το συμβόλαιο με το κανάλι της και τις φήμες ότι θα αναλάβει το «Breakfast@Star», καθώς και τους ισχυρισμούς ότι είναι εκείνη υπαίτια αυτών των πληροφοριών που κυκλοφορούν.

Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της με την εκπομπή του Star, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η ίδια έχει μιλήσει με την Ελένη Χατζίδου.

«Θα το πω για άλλη μια τελευταία φορά, γιατί άκουσα ότι και κάποιοι μπερδεύονται. Προφανώς μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη του καθενός. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου και από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος που θα έμπαινα εμβόλιμα στο Πρωινό. Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρη. Στο τέλος θα στέλνω σήματα Μορς. Έχω ακούσει ότι κάνουν και “ρεπορτάζ”, ούτε καν υφίστανται αυτά. Ένας είναι έγκριτος, ένας είναι αυτός που είπε τα πράγματα έτσι όπως είναι. Ο Κώστας Τσουρός», δήλωσε η ηθοποιός.

«Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Επίσης θα ήθελα να μου πουν τι διαδίδω, ότι τι θα κάνω εκπομπή στο Star; Από τη στιγμή που τους έχω μπερδέψει ας ρωτήσουν λοιπόν την Ελένη που την πήρα έναν μήνα πριν τηλέφωνο και της είπα ότι “δεν ισχύει και όλα καλά, μη σκας”. Και πριν από αυτό το τηλέφωνο, έχω κάνει δήλωση. Το τι διαδίδεται και ποιος το διαδίδει, όλα μαθαίνονται στο τέλος. Δεν έχω και ανάγκη να διαδώσω κάτι» συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε ακόμη: