Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του MEGA. Η ίδια πήρε την απόφαση να χάσει το περιττό βάρος που πήρε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αποκάλυψε μάλιστα ότι επέλεξε μία πρωτεϊνούχα διατροφή και απομάκρυνε ζάχαρη από τα γεύματά της.

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά» πρόσθεσε στη συνέχεια» είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα, την είχε παροτρύνει και ο Γιάννης Αϊβάζης να κάνει κάτι για το βάρος της.

«Ο Γιάννης μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης», πρόσθεσε.