search

LIFESTYLE

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα τα πάντα και από άνετη, έγινα φτωχή»

Η ηθοποοιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη κι έφτασε να χάσει το σπίτι της στο Μάτι, κάποιους πίνακές της, αλλά και τα χρυσαφικά της.

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα τα πάντα και από άνετη, έγινα φτωχή»

Η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εποχή που έχασε ολόκληρη την περιουσία της εξαιτίας μιας φίλης της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη κι έφτασε να χάσει το σπίτι της στο Μάτι, κάποιους πίνακές της, αλλά και τα χρυσαφικά της.

«Κάποτε πρέπει να πω και το όνομά της. Έλενα την έλεγαν. Ήταν μια δήθεν φίλη που της εμπιστεύτηκα τη σχολή μου στη Γλυφάδα», είπε αρχικά για τον άνθρωπο που ευθυνόταν για την οικονομική της καταστροφή.

«Ο Φρέντυ Γερμανός μου είχε αφήσει χρήματα για να κάνω τη σχολή μου κι ήθελε να με έχει ασφαλή. Αυτά τα χρήματα τα έδωσα όντως για τη σχολή μου. Αυτή μου παρίστανε τη φίλη, κάναμε μια εταιρεία δυστυχώς και σε αυτή με έβαλε διαχειρίστρεια», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε παρακάτω, η φίλη της επί 7 χρόνια δεν πλήρωνε τίποτα, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί χρεωμένη για όλα. «Δεν πλήρωνε τίποτα επί 7 χρόνια. Μου ήρθε ξαφνικά ένα τεράστιο ποσό κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, πίνακες, μπιζού… Έγινα από άνετη, φτωχή. Έχασα τα πάντα, διότι δεν πλήρωσε τίποτα. Ήταν μεγάλο λάθος της ζωής μου. Θυμάμαι ακόμη και συγκινούμαι, τον Φρέντυ να μου λέει “εγώ φεύγω και σου αφήνω αυτά τα χρήματα, να προσέχεις” κι εγώ δεν πρόσεξα», θυμάται η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε ακόμη: