Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε σε λιγότερο από έναν μήνα, μέσα σε 20 ημέρες για την ακρίβεια, μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η πρώην παρουσιάστρια εδώ και καιρό βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Θυμίζουμε πως γέννησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.

Η Μαρία Ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, όπως είναι αναμενόμενο, ζει μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρη της.

«Σας έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση από χθες που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης και μου έχει κάνει και μένα πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά που σημαίνει ότι είχα πάρει γύρω στα 15 και αυτή τη στιγμή σε 20 μέρες χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή, έχω φτάσει 61. Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 61. Δηλαδή έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός πρέπει να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 31 Μαΐου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram ήταν στο ροζ δωμάτιο του μαιευτηρίου να κρατάει αγκαλιά την κόρη της και να λάμπει από ευτυχία

Η Μαρία Ηλιάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και θέλησε να γράψει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο προφίλ της σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «όπου και να με πάει η ζωή, σε αυτό το δωμάτιο σε αυτή την πόλη της Ελβετίας θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές».