Η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου αποφάσισε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού φορώντας το μαγιό της και κατάφερε να αφήσει άφωνους με το σώμα της τους ακολούθους της στο Instagram.

Έβαλε το πουά μπικίνι της, έβαλε και τα πράσινα γάντια της και έκανε τις οικιακές δουλειές εντυπωσιάζοντας του followers της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στα social media όπου ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία.

«Εφιάλτης στην κουζίνα», είναι το σχόλιο που έγραψε η Μαρία Ανδρούτσου στη λεζάντα του post της. «Κορμαραααα», «Τρέλανέ μας», «Αστέρι», «Απίθανη, κούκλα, μαγεία!» και «Αυτό δεν είναι εφιάλτης,ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ λέγεται και 10 με τόνο» είναι μερικά από τα σχόλια που έλαβε.

Μάλιστα, μερικά από τα comments, ήταν και από επώνυμους της ελληνικής σόουμπιζ όπως η Πηγή Δεβετζή, η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σοφία Παυλίδου και η Βίκυ Κουλιανού.

Και πρόκειται για μια ακόμα φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού με μπικίνι, χωρίς ρετούς και χωρίς φίλτρα, την οποία «χάρισε» στο κοινό της η Μαρία Ανδρούτσου. Αυτή τη φορά, όμως, η αγαπημένη ηθοποιός δεν ήταν στην παραλία, όπως φαίνεται στις παρακάτω αναρτήσεις της, αλλά στην κουζίνα της!

Η Μαρία Ανδρούτσου αγαπήθηκε ως «Ξανθίππη»

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1969. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα με το πιάνο πάνω στο οποίο έχει πάρει και δίπλωμα. Τελειώνοντας το σχολείο έκανε σπουδές στην υποκριτική, τη μουσική και το χορό ενώ για κάποιο διάστημα εγκαταστάθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει και εκεί μαθήματα μουσικής.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, το 2000, στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα «Λίφτινγκ» που προβλήθηκε για δύο τηλεοπτικές σεζόν από τον Ant1. Τη σεζόν 2003 – 2004 έπαιξε στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σαββατογεννημένες» ενώ το 2004 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Πάντως, έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «50-50» και τον ρόλο της Ξανθίππης. Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Βάνα Ραμπότα για δύο τηλεοπτικές σεζόν (2005 – 2007). Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της σειράς ακολούθησε μία τηλεταινία το 2010 ενώ τη σεζόν 2010 – 2011 προβλήθηκε και ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς.