ΗΜάργκο Ρόμπι θα είναι η κινηματογραφική Barbie και υπόσχεται να ανατρέψει όλες τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κανείς για την ταινία.

Η live-action ταινία «Barbie», δεν θα μπορούσε να έχει άλλη πρωταγωνίστρια από τη Μάργκο Ρόμπι, την ηθοποιό που συνδυάζει την ομορφιά μιας Μπάρμπι αλλά και το ταλέντο να προσεγγίσει το ρόλο δημιουργικά. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναιθα έχει η Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Νόα Μπόμπακ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της Μάργκο Ρόμπι και του παραγωγού Τζόζι ΜακΝαμάρα στο The Hollywood Reporter Η Ρόμπι είπε για τη μυστικοπάθεια που περιβάλλει την ταινία:

«Κάτι σαν την Barbie που το όνομα το ίδιο, κάνει τον κόσμο να νομίζει πως “α, η Μάργκο παίζει την Barbie, ξέρω από τώρα περί τίνος πρόκειται”. Αλλά ο στόχος μας είναι “ό,τι σκέφτεστε εμείς θα σας δώσουμε το ακριβώς αντίθετο, εκείνο το πράγμα που δεν ξέρατε πως θέλατε. Τώρα, μπορούμε πραγματικά να τιμήσουμε το συγκεκριμένο IP, τους φανς αλλά ταυτόχρονα να εκπλήξουμε και τον κόσμο; Διότι αν μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά και να πυροδοτήσουμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με όλους, τότε έχουμε πετύχει τον σκοπό μας».

This 'smart' Barbie is raising concerns over children's privacy - The Verge

Ο ΜακΝαμάρα πρόσθεσε πως «η Barbie είναι κάτι σαν το δικό μας Έβερεστ. Όπως είπε η Μάργκο, νομίζετε ότι ξέρετε πώς θα είναι η ταινία με την Μάργκο πρωταγωνίστρια, αλλά η Γκρέτα και ο Νόα τα έχουν ανατρέψει όλα και πραγματικά ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Οι δυο τους δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο έχει προχωρήσει η παραγωγή ή εάν το σενάριο έχει ολοκληρωθεί.