Η νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη φαίνεται πως θα είναι στην τηλεόραση και την ερχόμενη σεζόν, με τα σενάρια για εκείνη να είναι πολλά.

Αυτό φαίνεται ότι έχουν δει και οι ιθύνοντες του STAR και έτσι σκέφτονται πώς θα αξιοποιήσουν τη νικήτρια του διαγωνισμού μαγειρικής. Σύμφωνα με τη «Real News», στο εσωτερικό του σταθμού εξετάζονται διάφορες ιδέες για την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην μαγειρική, αλλά σε ευρύτερο ρόλο παρουσιάστριας. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει και η ίδια!

Σημειώνεται πως η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και κατάφερε να γίνει από τις πιο αγαπητές παίκτριες που έχουν περάσει από ριάλιτι.

Η Μαργαρίτα ξεχώρισε από την αρχή MasterChef

«Η Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκάλα Καλλονής. Είναι αυτό που βλέπετε ακριβώς. Η μαμά της, η κ. Σοφία, ζει στην πατρίδα της τη Ρωσία τα τελευταία χρόνια και καμαρώνει για την κόρη της. Με τον μπαμπά της δεν ξέρω τι σχέση έχει η Μαργαρίτα. Η μαμά της και αδελφή της τη στηρίζουν πολύ, αλλά και το αγόρι της», είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Μύζικας στο «Πρωινό».

Πάντως, η Μαργαρίτα ήταν η πρωταγωνίστρια του MasterChef 5, με πολλούς να τη θεωρούν ως την πιο συμπαθητική παίκτρια σε τηλεπαιχνίδι και με την ίδια να φαίνεται πως κινείται χωρίς να δημιουργεί ίντριγκες και χωρίς να εφαρμόζει κάποια στρατηγική. Εξάλλου, ξεχώρισε από την αρχή του παιχνιδιού για τις ικανότητές της και την αγάπη της για τη μαγειρική καθώς και για τον χαρακτήρα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα όμως, δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Και το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ, με την ίδια να είναι αποφασισμένη να κερδίσει.

Η Μαργαρίτα «Νίνα», όπως είχε συστηθεί στην αρχή, είχε εντυπωσιάσει από τις οντισιόν τους 3 κριτές, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Το πιάτο της τότε, και τα εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές, της είχαν δώσει το «εισιτήριο» για να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Από την αρχή στο MasterChef, είχε κάνει αισθητή την παρουσία της και έκτοτε, είχε υπάρξει πολλές φορές στις πρώτες θέσεις των δοκιμασιών του παιχνιδιού, έχοντας συχνά το καλύτερο πιάτο.