search

ΣΠΟΡ

Marca: Αποκαλύψεις για Ρονάλντο, Αλ Νασρ και… Ελλάδα!

Η παρουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ χθες στη Σαουδική Αραβία «φούντωσε» πάλι τα σενάρια της μεταγραφής του στην Αλ Νασρ

Marca: Αποκαλύψεις για Ρονάλντο, Αλ Νασρ και… Ελλάδα!

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει αποφασίσει ακόμα για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca, o Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στην Αλ Νασρ.

Η παρουσία του μάλιστα χθες στην Σαουδική Αραβία ήταν αρκετή για να «φουντώσει» πάλι τα σενάρια για την Αλ Νασρ, η οποία όπως έχει αναφέρει η Marca του προσφέρει συμβόλαιο έως και το 2025, με ετήσιες απολαβές στα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρουν ωστόσο οι Ισπανοί, πίσω από τη συμφωνία υπάρχουν διάφοροι όροι, με τον έναν να είναι η «δέσμευση» του Πορτογάλου έως και το 2030!

Ένας όρος ο οποίος εμπλέκει έμμεσα και την Ελλάδα στο «παιχνίδι» αυτό. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως οι Σαουδάραβες θέλουν τον Ρονάλντο έως το 2030 ώστε να γίνει πρέσβης της διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία θέλει να το… πάρει μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Το συμβόλαιο που προσφέρει η Αλ Νασρ στον Ρονάλντο θα τον «δεσμεύσει» για δύο χρόνια ως ποδοσφαιριστή και για τα υπόλοιπα ως πρέσβη της διοργάνωσης που θέλουν να αναλάβουν οι Σαουδάραβες.

Διαβάστε ακόμη: