Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» όπου μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ρίτα» και αποκάλυψε από ποιον εμπνεύστηκε το ρεφρέν ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Το εμπνεύστηκα από τους γονείς μου. Τον πατέρα μου τον λένε Δημήτρη και τη μητέρα μου Ρίτα. Κάθε μέρα που ο πατέρας μου θέλει κάτι, τη φωνάζει έτσι, με ένα παράπονο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σπουδές του στην Ιταλία, στον αδελφό του που είναι πάντα στο πλευρό του και στην αγάπη του για τη μουσική. «Θα μπορούσα να ζήσω στην Ιταλία, αλλά έπρεπε να γυρίσω για να μην κηρυχθώ ανυπότακτος. Στην Ιταλία έπαιζα μουσική στον δρόμο, ήταν μεγάλη εμπειρία».

Η γνωριμία του με τον Πάνο Μουζουράκη

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας περιέγραψε την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη. «Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου», ανέφερε ο ίδιος.

Και προσέθεσε το εξής: «Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό».

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την αγάπη του για τα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του. «Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μου αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούρια ζωή, μια αναγέννηση… Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».