Στις καθυστερήσεις του ματς η Λιντς, που έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, «σόκαρε» τη Μάντσεστερ Σίτι και πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1. Ο δάσκαλος Μαρσέλο Μπιέλσα νίκησε τον μαθητή Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος (όπως και οι παίκτες του) είχε το μυαλό του περισσότερο στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ για το Champions League και για το λόγο αυτό προστάτευσε αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

Η Σίτι είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Λιντς ήταν αυτή που σκόραρε. Αφού οι Στέρλινγκ και Τόρες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, στο 42′ ο Ντάλας με σουτ από ασίστ του Μπάμφορντ έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Κούπερ αποβλήθηκε για πολύ σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ζέσους.

Στο 76′ ήρθε η ισοφάριση για τη Σίτι. Ο Φερναντίνιο έβγαλε κάθετα για τον Σίλβα ο οποίος βρήκε τον Τόρες που πλάσαρε για το 1-1. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το πιθανότερο ήταν να έρθει η ανατροπή, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλιόσκι βρήκε τον Ντάλας που στην κόντρα νίκησε τον Έντερσον για το 1-2.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον , Κανσέλο, Μεντί (74’ Φόντεν), Στόουνς, Ακέ (58’ Γκιντογκάν), Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζιντσένκο, Στέρλινγκ, Ζέσους, Τόρες

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ, Κούπερ, Ντάλας, Γιορέντε, Φίλιπς, Αλιόσκι, Έλντερ Κόστα, Μπάμφορντ (45+3’ Στρόικ), Ρόμπερτς (63’ Κοχ), Ραφίνια (90+1’ Σάκλετον)

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.