Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας το καλοκαίρι σημαντικές κινήσεις και έδειχνε πως θα έχτιζε στην περσινή, καλή της χρονιά. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική ομάδα φέτος και όλα δείχνουν πως η αγωνιστική περίοδος θα είναι μία που σύντομα θα θέλουν να ξεχάσουν. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ αποκλείστηκε από την Ευρώπη, αφού τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της στο Champions League ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται στη 7η θέση της Premier League με 31 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές.

Ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι, με πολλούς παίκτες να βρίσκονται στη λίστα προς αποχώρηση. Ένας από αυτούς είναι και ο Ράφα Βαράν. Ο Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης, ενώ δεν έχουν υπάρξει και διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για νέα συμφωνία.

Έτσι, ο Βαράν είναι ελεύθερος να συζητήσει με άλλες ομάδες ώστε να υπογράψει προσύμφωνο και σύμφωνα με το «Manchester Evening News» δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δεχτεί να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μειωμένες απολαβές ή αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο παίκτης δε δείχνει να θέλει να αποχωρήσει με μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά το δημοσίευμα νιώθει πως ο σύλλογος τον… σπρώχνει προς αυτή την απόφαση, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Την ίδια ώρα, ο Βαράν έχει χάσει επτά παιχνίδια φέτος και 38 από τα 138 που θα μπορούσε να παίξει από όταν πήγε στους «Κόκκινους Διαβόλους» από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021.

Διαβάστε ακόμη: