Λίγο πριν το χρονόμετρο του ματς… μηδενίσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Champions League, ο Ράσφορντ ήρθε σαν «από μηχανής θεός», κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του ματς και χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του (1-0).

Πρόκειται για τρίποντο… Champions League, με την ομάδα του Μάντσεστερ να ξεπερνάει τα «σφυριά» και να φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με 38 πόντους.

Στο 20’ μετά από σέντρα του Φερνάντες από αριστερά, ο Κριστιάνο δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά από κοντά. Στο 54’ το σουτ του Μπόουεν πέρασε μόλις έξω, όπως και η κεφαλιά του Βαράν στο 58’.

Στο 87’ η Γουέστ Χαμ έφτασε μια… ανάσα από το γκολ καθώς ο Σούτσεκ πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 90+3′ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Μαρσιάλ άνοιξε αριστερά στον Καβάνι, που έκανε το φαρμακερό γύρισμα στον Ράσφορντ κι εκείνος πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τέλες, Βαράν, Νταλότ, Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Φρεντ (82’ Καβάνι), Γκρίνγουντ (82’ Μαρσιάλ), Ελάνγκα (62’ Ράσφορντ), Ρονάλντο

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ (71’ Φρέντερικς), Ντόουσον, Κρέσγουελ, Ζουμά, Σούτσεκ, Ράις, Λαντσίνι, Μπόουεν, Φορνάλς, Αντόνιο