Η Τζόαν, μητριά της Μαντόνα, απεβίωσε στις 24 Σεπτεμβρίου, ύστερα από σύντομη μάχη με μία επιθετική μορφή καρκίνου. Η είδηση του θανάτου επιβεβαιώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου από το TMZ.

Γεννημένη στις 3 Φεβρουαρίου 1943, η Σκικκόνε παντρεύτηκε τον πατέρα της Μαντόνα, Σίλβιο «Τόνι» Σκικκόνε, στις 16 Απριλίου 1966 και έγινε μητριά για τα έξι παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, ανάμεσα στα οποία και η Μαντόνα. Η Τζόαν είχε ενεργό ρόλο στην τοπική Καθολική Εκκλησία.

Η Μαντόνα έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση της με την Τζόαν. Μετά τον θάνατο της μητέρας της από καρκίνο του μαστού το 1963, η Μαντόνα δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο πατέρας της προχώρησε τόσο γρήγορα σε γάμο. Παρά τις προσπάθειες που έκανε η μητριά της να έρθει κοντά με τη Μαντόνα, η μεγάλη σταρ ήταν στην αρχή αρνητική. Αυτή η ένταση φαίνεται να υπήρξε ένα από τα θέματα που ακολούθησαν την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της καριέρας της, καθώς η Μαντόνα αντέδρασε έντονα στην καθολική ανατροφή που της έδωσε η μητριά της, με τραγούδια όπως το «’Like a Virgin’».

Σε συνέντευξή της το 1999 στον Λάρι Κινγκ, η Μαντόνα είχε αναφερθεί στη δύσκολη σχέση της με την Τζόαν κατά τα παιδικά της χρόνια, λέγοντας: «Δεν σεβόμουν τη μητριά μου όταν ήμουν παιδί. Έχω πλέον συνειδητοποιήσει όμως ότι της φέρθηκα πολύ σκληρά». Παραδέχτηκε ωστόσο ότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια σχέση μαζί της, αλλά η ίδια δεν ήταν έτοιμη να αποδεχτεί αυτή την αλλαγή μετά τον θάνατο της μητέρας της.

 

Διαβάστε ακόμη: