H Βασίλισσα της Ποπ Μαντόνα έδειξε μια άκρως συγκινητική και ευαίσθητη της πλευρά, αφού μοιράστηκε με τους ανθρώπους που την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

Έχοντας ως αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς, το “Material Girl” πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο για να της ευχηθεί με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η μητέρα της, Madonna μέσα σε αυτό το βιντεάκι συμπεριέλαβε στιγμιότυπα από την ζωή με την κόρη της, ξεκινώντας από την παιδική της ηλικία και φτάνοντας μέχρι και σήμερα. Η Μέρσι Τζέιμς είναι το τέταρτο κατά σειρά παιδί της διάσημης τραγουδίστριας, την οποία υιοθέτησε το 2007 από το Μαλάουι, ενώ έπασχε από ελονοσία.

Το αναρτημένο βίντεο συνοδευόταν από την μελωδία μιας μουσικής σύνθεσης του Ερίκ Σατί, την οποία έπαιζε η ίδια η εορτάζουσα στο πιάνο. Κάτω από την ανάρτηση της αναφέρει:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Όμορφη Μέρσι Τζέιμς. Είσαι ήδη μια νέα γυναίκα! Όμορφη βασίλισσα της Αφρικής! Μας εξέπληξες όλους! Ανέκαθεν ήσουν η ήσυχη της οικογένειας», γράφει η Μαντόνα, ενώ ταυτόχρονα μας αποκαλύπτει πως ήταν «ήσυχο, ευγενικό, ντροπαλό και υπομονετικό» παιδί της οικογένειας.

«Ενώ όλα τα άλλα παιδιά μου, παρακαλούσαν για προσοχή, εσύ κρυβόσουν κάτω από την κουκούλα σου δεν ήθελες ποτέ να την τραβάς. Πάντα ταπεινή και καλή. Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ». «Με ξάφνιασε η γυναίκα που έγινες. Λαμπερή και με αυτοπεποίθηση. Χαρισματική και γεμάτη πάθος. Μια αληθινή καλλιτέχνις…το να σε ακούω να παίζεις Σοπέν κάθε βράδυ στην παράστασή μου με τόση αυτοπεποίθηση είναι τόσο συναρπαστικό. Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Είσαι πραγματικά ένα θαύμα», λέει ακόμα η τραγουδίστρια, εκφράζοντας έτσι την αγάπη και το θαυμασμό προς το πρόσωπο της.

«Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Τα πάντα να είναι ευτυχισμένα, γιατί το αξίζεις. Ο κόσμος είναι το όστρακό σου, παρόλο που και οι δυο μισούμε τα θαλασσινά! Σε περιμένει να τον απολαύσεις, να τον καταβροχθίσεις και να τον κατακτήσεις» συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: