Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει από καταξιωμένους σκηνοθέτες και για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αποκάλυψε για την επίθεση που δέχθηκε σε ηλικία 10 ετών όταν αποπειράθηκαν να τον βιάσουν.

“Εγώ που έχω συνεργαστεί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούγονται διάφορα, σήμερα θα έλεγα με σεβασμό στη μνήμη του Λευτέρη Βογιατζή, ότι έζησα την πιο οδυνηρή εμπειρία μαζί του.

Στις πρόβες ήταν ένας δυνάστης που ήθελε όλοι να ακολουθήσουμε το όραμά του, όπως έπαιζε αυτός, όπως μιλούσε αυτός… Και στο τέλος όλοι παίζαμε όπως ο Βογιατζής. Η παράστασή του σαν αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστική – μαγευόταν ο κόσμος. Αυτή η προετοιμασία που έγινε με τον Λευτέρη, που ήμασταν όλοι κακοποιημένοι και “βιασμένοι” και ενώ ο κόσμος έλεγε “μπράβο, σπουδαία παράσταση”, εμείς πίσω ήμασταν με δάκρυα στα μάτια.

 

Με τον Αλέξη Μινωτή δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε. Στους Πέρσες έλεγε “εδώ μέσα θα μιλάνε μονάχα δύο άνθρωποι – εγώ και ο Αισχύλος”. […] Είναι δυνατόν όταν κάποιος βιάζεται να πούμε ότι δεν είμαστε με εκείνον; Δεν γίνεται αυτό” είπε ο Μάνος Βακούσης.

“Όταν ήμουν 9 χρόνων και ήρθα από τη Σαντορίνη στην Αθήνα δούλευα σε ένα ξυλουργείο. Τον πρώτο χρόνο όλα καλά, δούλευα με έναν ξάδελφό του. Κάποια μέρα, όταν ήμουν δέκα ετών, ο ξάδελφός λέει “πάμε μια βόλτα”. Εγώ ήμουν χαρούμενος. Πήγαμε σε ένα δάσος μακριά στο Μπραχάμι και εκεί εμφανίζονται και άλλοι δύο φίλοι του.

Ξαφνικά με βουτάνε να με κακοποιήσουν… ήμουν ένα αγοράκι.

Με το που καταλαβαίνω, γιατί κάνανε πράγματα… λέω μισό λεπτό να πάω να ουρήσω. Τρέχω και βγαίνω στο δρόμο σταματώντας ένα μηχανάκι, ανεβαίνω επάνω και με πάει στο σπίτι μου. Το λέω στον αδερφό μου, πάει στο συνεργείο τους σαπίζει στο ξύλο και φέρνει την αστυνομία. Τρία χρόνια φυλακή έφαγαν. Να πάρουμε θέση…” είπε.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.