search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάνη: δολοφονία 44χρονης από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης κι Αρεόπολης, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος…

Μάνη – Πύργος Διρού

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης κι Αρεόπολης, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της συζύγου του.
Ο 44χρονος, φέρεται να ανέφερε στην αστυνομία, πως μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη σύζυγό του για οικογενειακές τους διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μετέβη στο σημείο όπου και συνέλαβε τον 44χρονο άνδρα. Προχώρησε σε κατάσχεση της κυνηγετικής καραμπίνας καθώς και δύο καλύκων κυνηγετικών φυσιγγίων.
Στο σπίτι του, μετά από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια.
Για τον κατηγορούμενο σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η έρευνα και η προανάκριση συνεχίζεται από την ασφάλεια Σπάρτης.