Το τελευταίο διάστημα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ασχολείται αδιάκοπα με το Ουκρανικό και προσπαθεί να πείσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν να δώσει ένα τέλος στον πόλεμο, αποσύροντας τις δυνάμεις του. Ωστόσο, οι φωτογραφίες του Γάλλου ηγέτη από το γραφείο του στο Ελιζέ, έγιναν viral.

Ο ντόρος στα social media είχε να κάνει περισσότερο με την αμφίεση του παρά με τη ρωσικη εισβολή και τη συνεχή ενασχόληση του Μακρόν με το ζήτημα.

Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήριζαν τον πρόεδρος της Γαλλία ως «ράμπο», «Γάλλο Ζελένσκι» και «Τομ Κρουζ».

makron-viral-oi-fotografies-toy-galloy-proedroy-sto-elize0

Ο Μακρόν υποφέρει από τον πόλεμο που ξεκίνησε ο Πούτιν στην Ουκρανία, όπως άλλωστε δείχνουν και τα φωτογραφικά εσταντανέ που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της γαλλικής προεδρίας.

Όλες οι στιγμές, εξάλλου, στην ζωή ενός ανθρώπου, είτε είναι πρόεδρος είτε όχι, δεν είναι οι ίδιες. Σε τρεις από τις φωτογραφίες στο Ελιζέ, ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται με κοστούμι και γραβάτα. Σε μία από αυτές έχει γείρει το κεφάλι στα χέρια του, μετά από το πρώτο τηλεφώνημα με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν για την εκτόνωση της κατάστασης, το οποίο κατέληξε σε αξιέξοδο.