Μαγική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μπακς με τους Κλίπερς.

Ο Γιάννης έκανε τα πάντα, πήρε σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Λος Άντζελες Κλίπερς με σκορ 105-100.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ το πήρε πάνω του στην τελευταία περίοδο όταν τα πράγματα άρχισαν να… ζορίζουν για τα «ελάφια» και με δικούς του συνεχόμενους πόντους κατάφερε να δώσει τη νίκη στο σύνολο του Μάικ Μπαντενχόλζερ.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με double-double έχοντας 36 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 40′ συμμετοχής.

Στην πρώτη περίοδο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους Μπακς να μην έχουν βρει ρυθμό και τους Λέοναρντ – Τζορτζ να τα πηγαίνουν αρκετά καλά μοιράζοντας κυρίως τη μπάλα προς τους συμπαίκτες τους.

Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να πάρει… μπροστά παίρνοντας από το «χέρι» τα «ελάφια» είτε σκοράροντας, είτε μοιράζοντας πολύ έξυπνα τη μπάλα, δίνοντας μαθήματα playmaking, και έκανε double-double πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και τους Μπακς να είναι μπροστά 53-48.

Στη συνέχεια η ομάδα του Λος Άντζελες φάνηκε να πατά καλύτερα στο παρκέ και από τα μέσα της τρίτης περιόδου έτρεξε ένα σερί που της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, με τους Μπακς να μοιάζουν χωρίς ιδέες στην επίθεση και να χάνουν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα.

Ο Αντετοκούνμπο όμως δεν είχε καμία όρεξη για αστεία και στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και με δικούς του συνεχόμενους πόντους, αλλά τρομερές άμυνες πάνω στον Καουάι Λέοναρντ, έδωσε το έναυσμα και χάρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα του.

 

 

https://youtu.be/f0RG0c-nbaQ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.