Πέρα από την όμορφη Josephine, και η Ελένη Φουρέιρα ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή των φετινών MAD Video Music Awards (MAD VMA 2021) και εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία.

Το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέσα από τη συχνότητα του Mega, τον πιο διαχρονικό μουσικό θεσμό, τα Mad Video Music Awards 2021.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records, τη νέα της καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου.

Η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

Η μοναδική performer παρουσίασε ένα up-tempo τραγούδι, με latin ρυθμό και ελληνικό στίχο, για όλους τους έρωτες που δίνουν… χρώμα στο καλοκαίρι μας, λίγο καιρό μετά τη συνεργασία της με τον Mad Clip στο hit «Μπορεί», που συνεχίζει να σαρώνει μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 12 εκατομμύρια YouTube views.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα λοιπόν, ερμήνευσε το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σε ένα act που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ σύντομα θα οπτικοποιηθεί.

Να αναφέρουμε επίσης, πως ο Χάρης Ρώμας και η Έφη Ρασσιά έδωσαν το Βραβείο Καλύτερης Γυναίκας Τραγουδίστριας Μodern. Στην κατηγορίας υποψήφιες ήταν οι: Josephine, Marseaux, Ήβη Αδάμου, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα. Νικήτρια όμως, βγήκε η Ελένη Φουρέιρα η οποία φανερά ενθουσιασμένη παρέλαβε το βραβείο της.

Και αφού το παρέλαβε, έστειλε το δικό της μήνυμα, με αφορμή τις κοινωνικές εξελίξεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. «Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που με βλέπουν από το σπίτι: Να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί είστε μοναδικές. Και σε όλα τα αγόρια που με βλέπουν: Να αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες», είπε η Ελένη Φουρέιρα και καταχειροκροτήθηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)