Τα «είδε όλα» η Μαρία Σάκκαρη στο σημερινό παιχνίδι με την Αμάντα Ανισίμοβα! Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι κατάφερε να μη λυγίσει πνευματικά και να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη της σε κυρίως ταμπλό στη Μαδρίτη.

Η Σάκκαρη, Νο16 στο ταμπλό του Madrid Open, δεν κέρδισε game στο 1ο σετ που έπαιξε φέτος στο Caja Magica, κατόρθωσε όμως να φύγει από το γήπεδο με το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της.

Μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά παιχνιδιού, η Σάκκαρη επικράτησε της Ανισίμοβα με 0-6, 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Madrid Open.

Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες στον 1ο γύρο, από τις πολύ δυνατές Kiki Bertens και Carla Suarez Navarro το 2018 και το 2019 αντίστοιχα, η Σάκκαρη πέτυχε την πρώτη της νίκη και στη Μαδρίτη, σε μια χρονιά που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα και δείχνει καλό πρόσωπο κάθε εβδομάδα. Αυτή ήταν η 14η νίκη της για φέτος, σε 21 αναμετρήσεις (14-7).

Στον 2ο γύρο του Madrid Open, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει είτε την Anett Kontaveit, είτε την προερχόμενη από τα προκριματικά Nina Stojanovic.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.