Θύμα έκπληξης έπεσε και ο Στέφανος. Κουρασμένος και χωρίς καθαρό μυαλό ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τα προημιτελικά της Μαδρίτης, καθώς ηττήθηκε από έναν εξαιρετικό Γκάσπερ Ρουντ στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open. Μετά από 7 συνεχόμενα τουρνουά, ο Στέφανος μένει για πρώτη φορά εκτός 8άδας σε κάποια διοργάνωση για το 2021.

Αρκετά μεγάλα ονόματα έμειναν σήμερα εκτός συνέχειας στο Masters της Μαδρίτης και δυστυχώς σε αυτά ανήκει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που γνώρισε την ήττα από τον Γκάσπερ Ρουντ με 7-6 (4), 6-4.

 

Στο 1ο σετ, που πλησίασε τη μια ώρα σε διάρκεια, κανείς από τους δυο παίκτες δεν κατάφερε να φτάσει σε break point. O Ρουντ απέφυγε τα λάθη και κατάφερε να κερδίσει το πολύ κρίσιμο tie-break με 7-4, για να μπει σε θέση οδηγού.

Οι δυο παίκτες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους, έως το 7ο game, όταν ο Στέφανος έκανε ένα κακό service game και το πλήρωσε.

Με 3 συνεχόμενα λάθη του, ο Έλληνας τενίστας υπέστη το break και ο Ρουντ χρειάστηκε ένα μόλις break point για να κάνει και το μοναδικό break σε ολόκληρο το παιχνίδι και να “ξεφύγει” με 5-3 στο 2ο σετ, το οποίο έκλεισε αργότερα στο 10ο game.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.