Μια εβδομάδα περίπου έχει περάσει από την η μέρα που ο γνωστός τράπερ Mad Clip έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Και τα ερωτήματα είναι αρκετά. Όπως για παράδειγμα, τι συνέβη την ημέρα του μοιραίου τροχαίου και έχασε τον έλεγχο του οχήματος;

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου;

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, πριν από δύο ημέρες, οι κάμερες ασφαλείας έχουν βοηθήσει σημαντικά και «το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και εν συνεχεία, ακαριαία, με ελιγμό, προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα, όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Ωστόσο, ο διαγνωστικός έλεγχος αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και ίσως δείξει, όπως είπε στο «Live News» ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα.

«Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου», εξήγησε, από την πλευρά του.

Όπως αναφέρεται, το αυτοκίνητο του τράπερ άρχισε να γλιστράει στην παραλιακή, με τον Mad Clip να προσπαθεί να το επαναφέρει στρίβοντας απότομα το τιμόνι αριστερά και χάνοντας τον έλεγχο.

Επίσης, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου». Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

Tι έχουν απογίνει ο σταυρός και το κινητό του;

Επίσης, ένα άλλο ερώτημα είναι τι έχουν απογίνει ο σταυρός του και το κινητό του. Διότι τόσο η γιαγιά του Mad Clip όσο και ο παππούς του, έχουν αναφέρει ότι από τη σορό του εγγονού τους, έλειπε ο χρυσός σταυρός που φορούσε πάντα και το κινητό τηλέφωνό του.

«Τον φόραγε πάντα τον σταυρό. Κάνει κάπου 30.000 ευρώ ο σταυρός. Λείπει και το τηλέφωνο», με το ζήτημα της απουσίας του σταυρού και του κινητού τηλεφώνου του εκλιπόντος να απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τι θα γίνει με την περιουσία του Mad Clip;

Και ένα ακόμα ερώτημα αφορά στην περιουσία του τράπερ καθώς όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, φαίνεται πως υπάρχουν ενδοοικογενειακές διαφωνίες και διάσταση απόψεων στο περιβάλλον του καλλιτέχνη. Στο επίκεντρο είναι χρήματα, κοσμήματα, αυτοκίνητα και το σπίτι του Mad Clip.

Οπως εξέφρασε ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν δύο βασικά ερωτήματα. Αν έχουν βγει από το σπίτι του Mad Clip ήδη κάποια αντικείμενα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων, αλλά και ποιος έχει τώρα τα κλειδιά του σπιτιού που μέσα είχε πολλά μετρητά. Ένα ακόμη ερώτημα είναι, τι γίνεται με τα κοσμήματά του.

Τέλος, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εκφράστηκε η άποψη πως η περιουσία του τράπερ και η διαχείριση της, θα είναι ένα θέμα το οποίο θα ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων.