Σαράντα ημέρες πέρασαν από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip με το μνημόσυνο, από το οποίο δεν έλειπε η πρώην σύντροφός του, Αρετή, να γίνεται το πρωί της Κυριακής.

Ο θάνατος του δημοφιλούς τράπερ Mad Clip στις αρχές Σεπτεμβρίου βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Mad Clip έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από τη ζωή.

Από νωρίς χθες το πρωί, όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του MadClip συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου για να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους Πήτερ.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του τράπερ, η οποία δεν έκρυψε τη θλίψη της. Η μητέρα του υποβασταζόμενη έφτασε στο νεκροταφείο για την τέλεση του μνημόσυνου του γιου της.

Παρούσα ήταν και η επί τέσσερα χρόνια πρώην σύντροφος του τράπερ η Αρετή. Φορώντας μαύρα μεγάλα γυαλιά έφτασε στο νεκροταφείο για να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πρώην συντρόφου της.

Στο μνημόσυνο επίσης, ήταν και ο κολλητός του φίλος ο τράπερ Fly συνοδευόμενος από τη σύντροφό του.

Με την Αρετή ο Mad Clip έζησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 οπότε και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η Αρετή είχε δώσει το παρών και στην κηδεία του πρώην αγαπημένου της με τον οποίο μοιράστηκαν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας ενώ η κοπέλα είχε αφήσει και ένα στεφάνι πάνω στο οποίο έγραφε το εξής:

«Το my soul mate», δηλαδή στην αδελφή ψυχή μου.

Mad Clip και Αρετή ήταν μαζί τέσσερα χρόνια

«Πάντα στηρίζω τον Mad Clip. Έχει ξεκινήσει το καινούριο μαγαζί, προσπαθώ να τον ακολουθώ όσο μπορώ. Τώρα είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ήμουν μαζί του πριν βγάλει το τραγούδι Dealer.

Είμαι μικρή ακόμα για να παντρευτώ, είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν ήταν θέμα ατάκας να με ρίξει. Είχε έναν διαφορετικό αέρα, αλλά δεν ήταν πολύ του στιλ μου να πω», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2020 στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Και ο Mad Clip είχε προσθέσει: «Εγώ δεν βιάζομαι να παντρευτώ, περνάμε καλά. Νιώθω ότι είμαι ήδη παντρεμένος».