Περιζήτητος είναι στην Αγγλία ο Μαουρίτσιο Σάρι! Τότεναμ και Άρσεναλ ερίζουν για την υπογραφή του Ιταλού τεχνικού.

Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Europa League! Ο Αρτέτα είναι υπό αμφισβήτηση και δέχεται φοβερή πίεση. Η χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς εξελίσσεται σε καταστροφή για τους «κανονιέρηδες» και μοιραία αυτός που «πληρώνει το μάρμαρο» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο προπονητής.

Σύμφωνα με τη «DailyStar», στις τάξεις των Λονδρέζων ήδη σκέφτονται το ενδεχόμενο απόλυσης του, με πρώτο στόχο για την αντικατάσταση του τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ τους έφερε στο -4 από την Τότεναμ, αλλά ακόμη βρίσκονται στην 9η θέση. Πλέον τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται χωρίς δουλειά από το καλοκαίρι, όταν και απομακρύνθηκε από τη Γιουβέντους. Από τότε μέχρι και σήμερα το όνομα του έχει βρεθεί σε ουκ ολίγα σενάρια. Τόσο για ιταλικές ομάδες, όσο και για επιστροφή του στην Premier League. Εξάλλου, μόλις πριν από δύο χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι, την οποία οδήγησε και στην κατάκτηση του Europa League. Όπως τονίζει η «DailyStar», Άρσεναλ και Τότεναμ είναι αυτές που πλέον ερίζουν για χάρη του.

Η Τότεναμ μετά την απόλυση Μουρίνιο αναζητεί τον επόμενο προπονητή της και ο Σάρι μόνο αδιάφορη δεν την αφήνει…                                                                  

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.