Ένα εξαιρετικό μουσικό οδοιπορικό στην πνευματική πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος.  Εκεί που η μουσική συναντά την προσευχή.

Τη Μ. Πέμπτη στο Mega: Ενα μοναδικό οδοιπορικό στο Αγιον Ορος με Γ. Νταλάρα και Τζ. Τζάκσον | tanea.gr

Μια ιδιαίτερη προσέγγιση των συναισθημάτων της βαθιάς ευλάβειας μέσα από τις κορυφαίες ερμηνείες του Γιώργου Νταλάρα και του Jonathan Jackson. Το κινηματογραφικό ταξίδι στο «Περιβόλι της Παναγιάς» μας χαρίζει μοναδικές εικόνες από τους τόπους της απόλυτης συγκέντρωσης, σιωπής και επαφής με τον Θεό. Εικόνες που μας ταξιδεύουν εκεί όπου η προσευχή και η αφοσίωση γαληνεύουν τις ψυχές των ανθρώπων.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Νανούρη που με τη ματιά του απέδωσε τα λόγια αλλά και τη συναισθηματική φόρτιση των τραγουδιών και των μελωδιών του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Ο Λόγος είναι στην αρχή των πάντων. Η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ελένη Φωτάκη και ο Αλέξανδρος Φωτεινός καταθέτουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο ένα στιχουργικό έργο αναφοράς, που φωτίζει και ανοίγει δρόμους που διέρχονται αιώνες και φτάνουν να εκφράσουν το σήμερα. Στο μουσικό οδοιπορικό θα ακουστεί μελοποιημένο το ποίημα του Φρίντριχ Νίτσε «Εσένα τον Άγνωστο Θεό» σε ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα.

O Ανδρέας Κατσιγιάννης μιλάει στο in.gr για το μουσικό οδοιπορικό «Της  σιωπής ο τόπος» που θα προβληθεί στο MEGA | in.gr

«ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:20 ΣΤΟ MEGA

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Ερμηνεύουν: Γιώργος Νταλάρας- Τζόναθαν Τζάκσον

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου, Ελένη Φωτάκη, Αλέξανδρος Φωτεινός

και ένα ποίημα του Φρίντριχ Νίτσε

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.